tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

 

Last Night´s Pub Crawl


23.2.2008. Singapore

Meillä oli tarkoitus löytää kannettavaan tietokoneeseen uusi akku. Kone on kaksi vuotta vanha, uutena akku kesti 6 tuntia, nyt enää reilun tunnin. Koneiden keskimääräinen käyttöikä tämän nykyisen päivityshelvetin aikana on n. 3 vuotta. Suomessa Sonyn kannettavien akkuja lisävarusteena saa vain maahantuojalta tilaamalla ja hinnaksi saattaa tulla yli 200 euroa. Singaporen suurin tietokonetavaratalo Funan Digital Life Mall ei pidä myöskään hyllyssä mitään kannettavien tietokoneiden akkuja. Pitäisi siis mieluummin ostaa uusi kone. TODELLA JÄRKEVÄÄ !!! Koneet olisivat täysin käyttökelpoisia ainakin viisi vuotta ja jos on hyvä säkä eikä mitään mekaanista tai elektronista vikaa tule, niin vaikka pidempäänkin. Ikuinen päivittämisen pakko vain vanhentaa koneet koko ajan nopeammin ja nopeammin. Olisiko aihetta luopua moisesta kierteestä vapaaehtoisesti ??? Harkintaan menee.

Ärsytyksen laannuttua kävelimme Chinatowniin jossa vietimme iltapäivän tehden tuliaisostoksia. Chinatownin shopping mallit ovat kansanläheisempiä ja vähän suttuisempia mutta jotenkin mukavampia kuin Orchard Roadin kauppapaikat. Singaporen asukkaista 75% on kiinalaisia joten Chinatownkin on suuri. Ostosten jälkeen käppäilimme pienen lenkin ja päädyimme jälleen Boat Quayyn jossa on vieri vieressä mukavia joenvarsiravintoloita. Poikkesimme jälleen Penny Blackissa jossa nautimme myös juustolautasen.

Iltasella osallistuimme pubikävelylle joka opasti melko pienellä alueella tehdyn tepastelun aikana Singaporen historiaan ja tietenkin muutamaan pubiin joista parissa olimme jo omin päinkin käyneet. Kävimme myös Asian Civilisation Museumissa pienellä ekskursiolla. Mukana olleesta porukasta kävelyn jälkeen seuraamme jäi Australian Canberrasta kotoisin oleva James, jonka kanssa istuimme iltaa pikkutunneille saakka Molly Malonessa ja Penny Blackissa.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?