maanantaina, tammikuuta 21, 2008

 

Closed down


20.1.2008. Richmond, Virginia -> Winston-Salem, North Carolina

Ennen lähtöämme kävimme Edgar Allan Poe -museossa, jonne satuimme juhlimaan hänen 199. syntymäpäiväänsä. Richmondin vanhimpaan taloon "Old Stone Houseen" rakennettu pieni museo oli mukavan intensiivinen tapa tutustua legendaarisen runoilijan tragiikan täyttämään elämään.

Lähdimme ajamaan kohti Appalakkeja jossa kulkee maisemareitti Blue Ridge Parkway. Päästyämme turisti-infolle saakka saimme kuulla että koko reitti on suljettu, vaikka opaskirjat väittivät toisin. Nämä jenkit näyttävät pelkäävän lunta ja kylmää niin että sulkevat heti kaikki attractionit kun vähän jäätää. Toisaalta, ymmärtää sen, että eihän sinne vuorille kesärenkailla kannata lähteä liukastelemaan jos sellainen vaara on.

No, päätimme sitten vaan ajaa ja ajaa jotta saavuttaisimme ajoissa päämäärämme Savannahin Georgiassa. Pääsimme illaksi Winston-Salemin tupakkakaupunkiin North Carolinan puolelle. Maisema ja fiilis todellakin vaihtui Virginian rajalta tänne puolen tullessa, olemme tulleet Etelään. Majoituimme vanhaan tehtaaseen rakennettuun Brookstown Inniin ja kävimme vielä syömässä kunnon illallisen.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?