keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

 

Eläinystävien pariin


Sunnuntai 14.1.2007.

Olipas hienoa herätä Australiassa. Ensimmäisen maailmanympärimatkan maista kovin kaipuu jäi meille kummallekin juuri tänne. Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Costa Rica ja monet muut silloin käymämme paikat olivat ihan yhtä hienoja, mutta joihinkin paikkoihin liittyy jotain eri tavalla kiehtovaa, jotain joka valtaa mielen ja vie sydämen, sanottakoon näin. Australia teki niin.

Söimme tukevat aamiaiset hotellin alakerrassa ja lähdimme kohti ensimmäistä eläinkokemusta. Lone Pine Koala Sanctuary sijaitsee vajaan parin tunnin venematkan päässä Brisbane Riveria ylävirtaan. Emme meinanneet housuissamme pysyä kun pääsimme taas katsomaan kenguruita, vompatteja, koalia ja muita Australian ainutlaatuisia eläimiä. Mirimar-laivan risteily pysähtyi eläinpuistossa harmiksemme vain parin tunnin ajan joka oli ihan liian lyhyt aika. Nyt viimeistään päätimme sisällyttää Australiassa oleskeluumme mahdollisimman monta mahdollisuutta nähdä eläimiä.

Takaisin kaupungissa kuvasimme hetken joen varrella olevia nähtävyyksiä ja kävimme levykaupassa ja vaatekaupassa josta löytyi Mikolle cityshortsit. Söimme Pig and Whistle –pubissa Ploughmans Lunchit ja menimme leffaan katsomaan elokuvan Pursuit of Happyness joka kertoo yksinhuoltajaksi jäävän isän amerikkalaisen unelman tavoittelusta ja saavuttamisesta. Ihan hieno pätkä, parempi vielä olisi ollut jos muutamat lopun jenkkikliseet olisi jätetty suosilla pois.

Comments: Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?